heste terapi

Idet terapeuten aflyste grundet private omstændigheder – valgte vi at have hygge/arbejds-dag med hestene i stedet 😉

 

Så er det tid til at løfte sløret på årets sidste arrangement.

Denne dag er kun for medlemmer og deres familie/venner. Det er dog kun medlemmer som får tilbudt at tage deres hest med.

Nu er det meget oppe i tiden med heste v. terapi – jo jo .. det koster en halv bondegård, men er absolut effektiv til velvære. Og hvem kan ikke bruge det. Hestene ikke mindst – specielt i avls-øjemed, hvor ikke alle bliver brugt i ridningen, kørslen eller i shows. Her er det muligt at bruge hestene på en anderledes måde, som skaber noget godt for både hestene og ejerne.

Vi skal holde en kursus-dag ude ved maybritt i Gørding (samme sted som sidst), hvor vi får besøg af Ena Klaus Winckelmann som er uddannet ride-terapeut, en skøn kvinde som jeg selv har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med på et behandlingssted. Hende vil I gerne møde

Ena vil bruge noget tid sammen med os, hvor hun vil fortælle om hestenes terapeutiske indvirkning på os mennesker og omvendt. Og så skal vi ud til hestene og “arbejde” fra jorden. Maybritt stiller 10 bokse til rådighed for medlemmernes heste – det er først til mølle princip.

For dem der ikke har egen hest med, kan man få “låne-hest” at øve sig med, hvor man efterfølgende kan arbejde derhjemme med sine egne heste, ud fra givne “værktøjer”.

Terapi med heste kan bruges i stress, (vinter)depressions, misbrugs, ud-adgerende og mange andre øjemed. Men det bruges også bare i “det almindelige”, hvor man ikke har svære problematikker – men ganske enkelt bare har lyst til at give sig selv og sin hest noget godt. Så det er for alle.

Der kan købes rundstykker og middags-mad ude ved maybritt.

Prisen for kursusdagen er: 100 kr. pr. person.

Kursus-dato og tid: Lørdag d. 15 nov. kl. 10.00

Vi skal have tilmeldingen og indbetalingen inden d. 10 nov.

 


Tilmelding sker ved at skrive en besked til mig på info@zsse.dk – hvor man skriver

antal personer:
tilmelding af hest:

Dagen vil blive afholdt ved:

Maybritt Jepsen

Lourupvej 8

6690 Gørding.

Underviser: Ena Klaus Winckelmann


Program:

9.30 – rundstykker

10.00 – Undervisning i heste-terapi

Herefter individuel undervisning med hesten

12.00 – lækker frokost + hygge

Forsat individuel undervisning med hesten

14.00 – samling

forventes afslutning ca. kl. 14.30

ZSSE e.V – Det Eurpæiske Forbund Der Har Sat Fokus På Europa´s Unikke Heste Racer.