Medlemskab

Som medlem af ZSSE e.V. har vi muligheder for at udvikle vores avl derhen hvor vi ønsker.  Vi er en EU-godkendt forening, hvilket vidner om ekspertise rundt om vores avl. Derved begrænses avlen ikke til vores egen forening, men giver øvrige foreninger og EU-lande mulighed for at benytte sig af vores avl indenfor samme race.

Vi hjælper og støtter hinanden videre i avlen. Det skal nu ikke forestås som at vi ikke er konkurrenter på kårings-pladsen – må den bedste hest vinde ;-)…

Der spilles musik, hygges og vi har det sjovt med hinanden konkurrenterne imellem – gamle som nye avlere.

Vores dommere er kompetente dommere/eksperter fra Tyskland uden personlig interesse i den enkelte hest, med fokus på kvaliteten af racerne. Vores avl i Danmark indenfor ZSSE e.V. konkurrerer vi på verdenplan med.

Der vil blive tilbudt mønstrings-dage til medlemmerne/avlere – Der ønskes, at hestene fremvises efter givne mønstrings-regler og det skal vi efterkomme.

Der ligger en kort beskrivelse af mønstring her på siden, som man kan drage nytte af i træningen derhjemme – det anbefales dog, at man stiller op til mønstrings-dag for at få undervisning.

Der bliver afholdt  kåringer 1 gang årligt.

Ved manglende tilmeldinger, vil det være muligt den ene gang om året at få besøg af vores tyske dommere, på et udvalgt sted i Danmark.  Føl inspektion prioriteres.

Er man forhindret i at møde på det angivne sted, er det muligt at få tilsendt chip og dokumenter til egen dyrlæge mod forudbetaling.  Kontakt os, og hør hvordan.  

ZSSE e.V – Det Eurpæiske Forbund Der Har Sat Fokus På Europa´s Unikke Heste Racer.