Lancelot

Lanselot

Lanselot-5 Lanselot-4 Lanselot Lanselot-3 Lanselot-1

Navn: Lancelot

født: 2011

højde som 3 års: 162 cm

fader: Alkatraz – (Black and white friesian)

Moder: evelientje (Frieser)

Ejer: Las Pedersen – 6740 Bramming

tlf: 31369789

lancelot er en ung-hingst ud af Alkatraz-linje.

Han er allerede nu her som 3 års, med i toppen af avlen. Som føl viste han bevægelse ud over det sædvanlige – det udvikles stadig og han er svævende og bevægelses-fri i alle gangarter – dog skal traven fremhæves, som ekstra-ordinær.

Sinds-mæssigt er Lancelot tro mod sin ejer – han har tillid til alt hvad han bliver “kastet ud i” og har det sjovt med det. Han er stadig “teenager”, og har en fest og leg med alt hvad der bydes ham – der ligger dog ikke en uærlig gen i ham – så ligesom sin far får man i denne linje en hest for livet.

Bygnings-mæssig er Lancelot sports-model, med den ønskede kortere ryg som gør sig gældende i ønsket om ridelighed. Han ville kunne bruges i avlen til både dressur, spring, kørsel og show.

Ikke mindst har han X-faktor – man bliver duperet af hans flotte aftegn og smukke ydre. Hans frieser-procent ligger på 96,6 hvilket skinner igennem ved hans fremtoning.

lancelot stilles til avls-rådighed fra foråret 2015, så her har man muligheden for at få de første afkom af denne nye avls-hingst som allerede nu har en del medaljer bag sig – der forventes meget af Lancelot og denne linje i fremtiden.

Lanselot-6 Lanselot-7

 

(Klik på billederne)

Hilsen Las

 

 

ZSSE e.V – Det Eurpæiske Forbund Der Har Sat Fokus På Europa´s Unikke Heste Racer.