King William Wings Of Wulcan

King William Wings Of Wulcan


King William Wings Of Wulcan 5


King William Wings Of Wulcan
Profil:
Født i 2012
DrumHorse hingst født ind i moderstambogen Zsse e.V.
Kåret og avlsgodkendt i moderstambogen Zsse e.V.
170cm
Danmarks først fødte DrumHorse
Bedækningspris – 4800,-

King William Wings Of Wulcan 3

 


King William Wings Of Wulcan 1 Far: Lord Korpus King Keen (DrumHorse)
Mor: Gorgie Racklie fan Kilewier (DrumHorse)
Farfar: Dublin (Preferent)
Mormor: Hanson’s Angel (First Premium) 

 

 

 


King William Wings Of Wulcan, er efter vores DrumHorse hingst Lord Korpus King Keen, han er avlet med henblik på dressur. King William viste allerede i en ung alder, at han besad nogle fantastiske gangarter, og en lethed, man sjældent finder hos andre koldblodsheste end DrumHorse.
King William er 170cm høj, og forstår at bærer sin smukke store krop let og elegant. Hans lange ben, og smalle type gør ham let, både i ridning og når han er fri.
King William besidder lette gangarter, der er perfekte til dressur. Hans gangarter bærer præg af stor bæring og rygsving. Han arbejder let under rytter, hvor han er en meget koncentreret hest, der elsker at arbejde.
King William’s trav er let med store rygsving, og hvor bæringen ligger ham meget nemt. Galoppen besidder stor ’op-ad-bakke’ effekt, og stor indad-griben bagfra. Skridten er naturligt meget taktfast, med stort overtræd, og han arbejder nemt gennem hele kroppen i skidt.
King William har et skønt temperament, han er rolig, kærlig og nem at omgås. King William er opmærksom på hvad der sker omkring ham, og giver gerne alle omkring ham besked om at han er ankommet. Han er nem at håndtere alle steder, og han bliver sjældent bange for noget.
King William er en hingst der er til at, stole på i alle situationer.


King William Wings Of Wulcan 6 King William Wings Of Wulcan 4

King William’s hårpragt er stor og kraftig. Han har glat, men meget tykt hår. King William’s hårpragt er lang, og med hans hvide man, hale og hovskæg ser man tydeligt den store hårpragt på afstand.

King William viser store fremskridt i dressuren, og vi forventer os meget af ham. Han tager nemt imod nye udfordringer, og lærer de nye øvelser hurtigt. Hans smalle type, gør især sidebevægelser nemt for ham.

King William Wings Of Wulcan er en hingst af høj kvalitet.
King William er ren og ikke i kontakt med bakterier, han springer kun på attrap, og derfor tilbyder vi kun insemination.

Perfekt sundhedsattest fra EU stambogen ZSSE.
TESTET PSSM FRI
King William er Homozygot.


King William Wings Of Wulcan King William Wings Of Wulcan 2

ZSSE e.V – Det Eurpæiske Forbund Der Har Sat Fokus På Europa´s Unikke Heste Racer.